Στο Λονδίνο και την Αρσεναλ θα συνεχίσει, κατά πάσα πιθανότητα, την καριέρα του ο Πέδρο. Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, που αποτελεί «προϊόν» της «Μασία», έχει χάσει την θέση του στην ομάδα της Καταλονίας, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουϊς Ενρίκε.
Στο Λονδίνο και την Αρσεναλ θα συνεχίσει, κατά πάσα πιθανότητα, την καριέρα του ο Πέδρο.
Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, που αποτελεί «προϊόν» της «Μασία», έχει χάσει την θέση του στην ομάδα της Καταλονίας, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουϊς Ενρίκε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Metro» η διοίκηση των «κανονιέρηδων» είναι έτοιμη να προσφέρει, άμεσα, 33 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ισπανό άσο.
Εάν επαληθευθεί το σχετικό δημοσίευμα, ο Πέδρο θα βρει στο Λονδίνο τους συμπατριώτες του, Καθόρλα, Μονρεάλ, Αρτέτα και Μπεγερίν.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.