Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ορεστιάδα, «πειρατής» Φοίνικας
Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του και στην Ορεστιάδα μετά τη νίκη με 3-1 σετ που σημείωσε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague. O αγώνας έγινε παρουσία 2.000 θεατών στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη μαχητική ακριτική ομάδα που προσπάθησε να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ αλλά δεν τα κατάφερε αφού το μπλοκ του Ολυμπιακού σταμάτησε τις καθοριστικές επιθέσεις του Λούνα στο 3ο και 4ο σετ.
Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του και στην Ορεστιάδα μετά τη νίκη με 3-1 σετ που σημείωσε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague.
O αγώνας έγινε παρουσία 2.000 θεατών στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη μαχητική ακριτική ομάδα που προσπάθησε να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ αλλά δεν τα κατάφερε αφού το μπλοκ του Ολυμπιακού σταμάτησε τις καθοριστικές επιθέσεις του Λούνα στο 3ο και 4ο σετ.
Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και την τέταρτη συνεχόμενη στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Γ.Σ.Λαμία σημείωσε ο Φοίνικας Σύρου κι έκανε άλμα στους 11 βαθμούς. Ο Φοίνικας νίκησε 3-0 σετ και άφησε τη Λαμία χωρίς νίκη μετά την 7η αγωνιστική.
Κάνοντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς να αγγίζει το 64% αποτελεσματικότητα στην επίθεση και τους Λάππα, Παπαδόπουλο να αγγίζουν το τέλειο ο Φοίνικας πήρε δίκαια τη νίκη δίνοντας την ευκαιρία στους συριανούς να πανηγυρίσουν το δεύτερο εντός έδρας τρίπντο και το δεύτερο συνεχόμενο μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ.
Ο Γ.Σ.Λαμία παρά το ντεμπούτο του βραζιλιάνου πασαδόρου Ντε Σόουζα Τζερόνιμο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική. Ο Μακ Κίμπιν είχε το απογοητευτικό 1/8 και ο μόνος που ξεχώρισε επιθετικά ήταν ο Γκιμαράες με 10/22 επιθέσεις. Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-18, 25-17) ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης 5 (2/6 επ, 3 μπλοκ), Ντάμποβιτς 4 (1/4 επ, 3 μπλοκ), Παπαδόπουλος Χ. 10 (4/6 επ, 1 άσσος, 5 μπλοκ), Ντόκιτς 15 (14/22 επ, 1 μπλοκ), Λάππας 13 (12/17 επ, 1 μπλοκ, 60% υπ – 30% άριστες), Παπαδόπουλος Π. 9 (7/15 επ, 2 άσσοι, 71% υπ – 48% άριστες) / Εφραιμίδης (λ, 71% υπ – 57% άριστες). ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 1 (1/5 επ), Γκιμαράες 14 (10/22 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 68% υπ – 41% άριστες), Μακ Κίμπιν 1 (1/8 επ, 80% υπ – 60% άριστες), Χήρας 2 (1/5 επ, 1 άσσος), Ντε Σόουζα 1 (1/3 επ), Παπαδόπουλος 8 (8/19 επ) / Πίτερσον (λ, 50% υπ – 21% άριστες), Μαδούρας 2 (1/4 επ, 1 μπλοκ), Βλαχόπουλος, Αλεξίου (50% υπ – 25% άριστες), Καββαδάς 4 (3/7 επ, 1 μπλοκ).
Στις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ορεστιάδα-Ολυμπιακός 1-3 (22-25, 25-23, 19-25, 22-25) Φοίνικας Σύρου-Λαμία 3-0 (25-18, 25-18, 25-17) Α.Ο. Κηφισιάς-Άρης 7/12 Παναθηναϊκός-Παμβοχαϊκός 8/12 ΜΕΝΤ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 8/12 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 8/12
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας