Τη δική του εφαρμογή για κινητά smart phones απέκτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν πλέον την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα των Πρασίνων από τη συγκεκριμένη εφαρμογή που παρέχεται δωρεάν.
Τη δική του εφαρμογή για κινητά smart phones απέκτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν πλέον την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα των Πρασίνων από τη συγκεκριμένη εφαρμογή που παρέχεται δωρεάν. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής επικοινωνίας με τους φίλους της ομάδας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή για συσκευές iOs και Android.
Με μια απλή κίνηση κάθε φίλος του Παναθηναϊκού έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet του κι ακολούθως να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα της ομάδας, να απολαμβάνει όλα τα τελευταία βίντεο και τις φωτογραφίες, να παρακολουθεί τα πάντα σημαντικά στατιστικά στοιχεία αλλά και να «κλείνει» τα εισιτήρια του για τους αγώνες!
Μέσα από τη νέα εφαρμογή που είναι διαθέσιμη από σήμερα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πιστοποιεί την επιθυμία της να διευκολύνει τη ζωή των φίλων της που θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα, όπου κι αν βρίσκονται.
Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή ώστε να είστε δίπλα στην ομάδα από όπου και αν βρίσκεστε!».
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας