Κάποιος να… ξεματιάσει τον τραυματία Στάριτζ
Όσκαρ... ατυχίας κερδίζει ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν τρεις μήνες, τραυματίστηκε για... τρίτη φορά, με τις ενδείξεις να είναι αρκετά ανησυχητικές.
Όσκαρ… ατυχίας κερδίζει ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν τρεις μήνες, τραυματίστηκε για… τρίτη φορά, με τις ενδείξεις να είναι αρκετά ανησυχητικές.
Ο Στάριτζ τραυματίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του Αυγούστου και ήταν έτοιμος να επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου, όταν και πάλι λίγες μέρες πριν, υπέστη νέο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για ακόμα έναν μήνα. Όπως φαίνεται η επιστροφή του θα αργήσει περισσότερο.
Πλέον ο Άγγλος επιθετικός θα υποβληθεί την Τετάρτη σε εξετάσεις που θα καθορίσουν τον νέο χρόνο απουσίας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442