Χωρίς τον Λούκα Μόντριτς θα αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Κροάτης διεθνής μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Ιταλίας (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016 και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα του επόμενου μήνα.
Χωρίς τον Λούκα Μόντριτς θα αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Ο Κροάτης διεθνής μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Ιταλίας (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016 και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα του επόμενου μήνα.
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο Μόντριτς θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο παιχνίδι του Champions League στις 27 Νοεμβρίου στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.