«Πυρά» ΚΑΕ Παναθηναϊκού προς ΕΣΑΚΕ για «προχειροδουλειά»
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εκμετάλλευση από ιδιωτική εταιρεία του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ χωρίς όπως αναφέρει «να υπάρχει σύμβαση».
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εκμετάλλευση από ιδιωτική εταιρεία του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ χωρίς όπως αναφέρει «να υπάρχει σύμβαση».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Έχουμε ήδη φτάσει στην 4η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο ναι μεν έχει «βαπτιστεί» (ως «ΣΚΡΑΤΣ») αλλά ουδείς μπορεί να εξηγήσει το πώς συμβαίνει αυτό από τη στιγμή κατά την οποία δεν τηρούνται βασικές αρχές αλλά και προϋποθέσεις σε ότι αφορά στις ΚΑΕ που λαμβάνουν μέρος.
Βιώνουμε λοιπόν το παράδοξο να παίρνει δημοσιότητα η εταιρεία ως «ανάδοχος» του πρωταθλήματος μπάσκετ, να χρησιμοποιεί τα brand names ισχυρών ομάδων στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά παρόλ’ αυτά οι ΚΑΕ να μην έχουν λάβει ούτε τη σύμβαση ούτε και το ποσοστό που τους αναλογεί! Επίσης δεν γνωρίζουμε το ακριβές ποσό ούτε και τις ημερομηνίες πληρωμής.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμαστε έντονα για το όλο σκηνικό που καταμαρτυρεί προχειροδουλειά και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατό μια ιδιωτική εταιρεία να εκμεταλλεύεται την επένδυσή μας χωρίς να υπάρχει σύμβαση.
Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κατ’ αρχάς να… εμφανιστεί και κυρίως να πάρει θέση επί του συγκεκριμένου θέματος το οποίο είναι πολύ σοβαρό και θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα του Συνδέσμου. Μπήκαμε στο Νοέμβριο και καλύψαμε ήδη το 1/3 του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος χωρίς να έχει λυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σήμερα Σάββατο (7/3) – Άρης-Ατρόμητος στις 17:00 και ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet στις 18:00
Πίσω φαίνεται πως έχει αφήσει μία για πάντα τις δύσκολες μέρες ο Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη αχιλλείου και έβαλε 15 πόντους στη νίκη των Σέλτικς.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας