Πολυτελές τριώροφο, με θέα στην παραλία, χτίστηκε τελικά σε ξένο οικόπεδο…
Με ικανοποίηση θαύμαζε πριν από λίγους μήνες η οικογένεια Βος το νέο τριώροφο κτίριό της στην Φλόριντα, το οποίο θα νοίκιαζε σε παραθεριστές: Πολυτελές, με κήπο και εσωτερικό που έδειχαν ότι δεν είχαν λυπηθεί τα έξοδα, ήταν έτοιμο να αρχίσει να βγάζει τα λεφτά του υποδεχόμενο τους πρώτους επισκέπτες. Μέχρι που έγινε αντιληπτό ένα μικρό λαθάκι.
Με ικανοποίηση θαύμαζε πριν από λίγους μήνες η οικογένεια Βος το νέο τριώροφο κτίριό της στην Φλόριντα, το οποίο θα νοίκιαζε σε παραθεριστές: Πολυτελές, με κήπο και εσωτερικό που έδειχαν ότι δεν είχαν λυπηθεί τα έξοδα, ήταν έτοιμο να αρχίσει να βγάζει τα λεφτά του υποδεχόμενο τους πρώτους επισκέπτες.
Μέχρι που έγινε αντιληπτό ένα μικρό λαθάκι. Το κτίριο είχε χτιστεί κατά λάθος σε ξένο οικόπεδο.
Το κτίσμα βρίσκεται στην κομητεία Φλάγκερ της Φλόριντα, όπου υπάρχουν κυρίως εξοχικά και μονάδες για παραθερισμό.
Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο εκπρόσωπο της κομητείας, το τριώροφο ακριβώς χτίστηκε δίπλα στο οικόπεδο που είχε αγοράσει στην πραγματικότητα η οικογένεια Βος.
Η εκπρόσωπος ανέφερε πως το λάθος έγινε αφού οι κατασκευαστές ζήτησαν οδηγίες για την οριοθέτηση τους οικοπέδου ξεχωριστά από δύο τοπογράφους.
Η αξία του κτιρίου και του οικοπέδου (του σωστού) εκτιμάται στα 680.000 δολάρια, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Οι Βος βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου για να βρουν διέξοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Γιγαντιαίος χιονάνθρωπος καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Harbin Ice Snow World στην Κίνα – Δείτε πως φτιάχτηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/snowman2-315x220.jpg)

![Η βροχή βάφτηκε κόκκινη στο Ορμούζ του Ιράν – Εντυπωσιακές εικόνες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blood-rain2-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442