Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η τύχη χαμογέλασε την απολύτως κατάλληλη στιγμή σε έναν γερμανό τζογαδόρο. Ο 37χρονος έπαιξε ένα τελευταίο νόμισμα στον κουλοχέρη, πριν η αστυνομία τον συλλάβει για να τον οδηγήσει στη φυλακή και... Ντιν! Ντιν! Ντιν! Τζάκποτ!
Η τύχη χαμογέλασε την απολύτως κατάλληλη στιγμή σε έναν γερμανό τζογαδόρο. Ο 37χρονος έπαιξε ένα τελευταίο νόμισμα στον κουλοχέρη, πριν η αστυνομία τον συλλάβει για να τον οδηγήσει στη φυλακή και… Ντιν! Ντιν! Ντιν! Τζάκποτ!
Ο τυχερός είχε καταδικαστεί ερήμην σε 71 ημέρες φυλάκιση, που μπορούσε να εξαγοραστεί έναντι 710 ευρώ, αλλά δεν είχε εμφανιστεί να πληρώσει το πρόστιμο.
Σε έναν τυπικό έλεγχο στο κατάστημα με φρουτάκια που έπαιζε, η αστυνομία τον εντόπισε και διαπίστωσε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον ενημέρωναν για την ποινή του, στον κουλοχέρη άρχισαν να αναβοσβήνουν λαμπάκια και ακούστηκε ο ήχος για το τζάκποτ!
Ο 37χρονος μόλις είχε κερδίσει 1.000 ευρώ! Και φυσικά πλήρωσε το πρόστιμο επιτόπου…
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.