«Απάθεια στην ανομία…», καταγγέλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την ΕΦΙΠ, συνεχίζει να ασκεί απτόητος τα προεδρικά του καθήκοντα και να παρουσιάζεται σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις, ενώ στη συνέχεια αναρωτιέται... «Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;».
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την ΕΦΙΠ, συνεχίζει να ασκεί απτόητος τα προεδρικά του καθήκοντα και να παρουσιάζεται σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις, ενώ στη συνέχεια αναρωτιέται…
«Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, ήδη εδώ και δύο μήνες (Απόφαση ΕΦΙΠ Νο 22/2014), έχει επιβάλει στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή έκπτωσης από κάθε διοικητικό αξίωμα και έχει απαγορεύσει την είσοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.
Έκτοτε, όλοι βέβαια παρακολουθούν τον Δ. Γιαννακόπουλο να ασκεί απτόητος τα προεδρικά καθήκοντά του και να παρουσιάζεται υπό αυτή την ιδιότητά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις.
Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442