Το Καμερούν (2019), η Ακτή Ελεφαντοστού (2021) και η Γουϊνέα (2023) θα διοργανώσουν τα επόμενα Κόπα Αφρικα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της αφρικανικής συνομοσπονδίας, Ισα Χαγιάτου, από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα, όπου διεξάγεται το συνέδριο της CAF. Σημειώνεται ότι οι άλλες υποψήφιες χώρες, ήταν η Αλγερία και η Ζάμπια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ιταλός αμυντικός έκανε πολύ σκληρό τάκλιν στον Αργεντίνο μέσο των πειραιωτών, αλλά ο Βέλγος διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.