Στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Πολωνία και Γαλλία
Μετά από σκληρή μάχη η Γαλλία νίκησε το Ιράν με 3-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ, που διεξάγεται στην Πολωνία, παίρνοντας μαζί της την Γερμανία που κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου. Η Πολωνία νίκησε με 3-2 τη Ρωσία και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι διοργανωτές πήραν την πρώτη θέση του ομίλου, στην ισοβαθμία με τη Βραζιλία και στα ημιτελικά θα παίξουν με τη Γερμανία.
Μετά από σκληρή μάχη η Γαλλία νίκησε το Ιράν με 3-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ, που διεξάγεται στην Πολωνία, παίρνοντας μαζί της την Γερμανία που κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου.
Στα ημιτελικά οι «τρικολόρ» θα αντιμετωπίσουν τη Βραζιλία στη μάχη για ένα μετάλλιο. Η Γερμανία θα παίξει με την Πολωνία, ενώ το τρίτο Ιράν θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία για την πέμπτη θέση.
Γαλλία-Ιράν: Τα σετ: 3-2 (25-20, 25-23, 22-25, 19-25, 15-9).
Η Πολωνία νίκησε με 3-2 τη Ρωσία και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι διοργανωτές πήραν την πρώτη θέση του ομίλου, στην ισοβαθμία με τη Βραζιλία και στα ημιτελικά θα παίξουν με τη Γερμανία.
Πολωνία-Ρωσία: Τα σετ: 3-2 (25-22, 25-22, 21-25, 22-25, 15-11) Το πρόγραμμα:
Ημιτελικά 20/9 Γαλλία – Βραζιλία 20/9 Γερμανία – Πολωνία
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας