«Σκόντο» για τον Μπερλουσκόνι, στα 2 εκατ. ευρώ το μήνα η διατροφή της Βερόνικα
Στα 2 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα περιόρισε το εφετείο του Μιλάνου τη διατροφή που θα λαμβάνει η Βερόνικα Λάριο από τον πρώην σύζυγό της Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, τα 36 εκ των 108 εκατομμυρίων ευρώ που της έχει καταβάλει μέχρι σήμερα ως διατροφή.
Στα 2 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα περιόρισε το εφετείο του Μιλάνου τη διατροφή που θα λαμβάνει η Βερόνικα Λάριο από τον πρώην σύζυγό της Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, τα 36 εκ των 108 εκατομμυρίων ευρώ που της έχει καταβάλει μέχρι σήμερα ως διατροφή.
Η πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί τον Δεκέμβριο του 2012 όριζε την διατροφή της Λάριο στις 100.000 ευρώ την ημέρα, ήτοι 36 εκατομμύρια τον χρόνο. Η απόφαση είχε αναδρομική ισχύ.
Το Εφετείο αποφάσισε τώρα να κάνει «έκπτωση» στον Μπερλουσκόνι, αλλά σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο οι δικηγόροι των πρώην συζύγων προσπαθούν να συμφωνήσουν σε ένα συνολικό «εφάπαξ» ποσό αντί της μηνιαίας διατροφής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)




































![Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/h0539634-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442