Η Σκα Κέλερ προ(σ)καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα Ice Bucket Challenge
Ούτε η γερμανίδα υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων για την προεδρία της Κομισιόν, Σκα Κέλερ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Ice Bucket Challenge. Προ(σ)κάλεσε, μάλιστα, και τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα... μπουγέλωμα για καλό σκοπό.
Ούτε η γερμανίδα υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων για την προεδρία της Κομισιόν, Σκα Κέλερ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Ice Bucket Challenge. Προ(σ)κάλεσε, μάλιστα, και τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα… μπουγέλωμα για καλό σκοπό.
Η Κέλερ δεν δίστασε να λουστεί με έναν μεγάλο κουβά με παγωμένο νερό, στο πλαίσιο του Ice Bucket Challenge και με τη σειρά της προκάλεσε τρία άτομα να κάνουν το ίδιο.
Την τριάδα της Κέλερ αποτελούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και η γερμανίδα πολιτικός των Πρασίνων, Ούρσουλα Νονενμάχερ.
Το Ice Bucket Challenge έχει γίνει διαδικτυακό φαινόμενο και έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκστρατείας του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας