Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Σε ένα μετριότατο παιχνίδι και μέσα στη ζέστη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Στα αξιοσημείωτα, το πρώτο τάιμ άουτ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δόθηκε στο 27ο λεπτό για να δροσιστούν οι παίκτες.
Χαμένες πήγαν οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και στο β΄ ημίχρονο, με κορυφαία το τετ-α-τερ του Καπέλ με τον Λορία στο 50′. Και έπρεπε να έρθει το 92ο λεπτό, για να «πάρει φωτιά» το «Γεντί Κουλέ».
Ο Πετρόπουλος ελίχθηκε στην περιοχή και με σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο να αποβάλεται για τον τρόπο που το πανηγύρισε.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.