Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Αχαρναϊκού, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. Η ομάδα της Κομοτηνής άφησε καλές εντυπώσεις και στο πρώτο εν Ελλάδι τεστ (μετά τα φιλικά στην Πολωνία) και έφτασε στη νίκη με γκολ των Πέρες (16΄) και Σερφά (70΄ και 88΄). Στα τελευταία λεπτά χρησιμοποιήθηκε και ο υπό δοκιμήν Βραζιλιάνος Μπράνο. Ο Ακης Μάντζιος παρέταξε τους Αθανασιάδη (46΄ Πασχαλάκης), Παπαγεωργίου (52΄ Χρήστου), Σερφά, Σαμπάτ (80΄ Μπράνο), Έμποου, Μεχία (52΄ Χασομέρης), Κάσες (46΄ Μπαϊκαρά), Πέρες (52΄ Ζδράβος), Τζάνη, Τσουμάνη, Λίτσκα.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.