Την απόκτηση του Ολλανδού μπακ, Ούρμπι Εμάνουελσον, ανακοίνωσε η Ρόμα. Ο 28χρονος πέρσι αγωνίστηκε στην Μίλαν από την οποία έμεινε ελεύθερος, με τους «τζιαλορόσι» να έρχονται σε συμφωνία μαζί του για την υπογραφή συμβολαίου ενός έτους.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.