H ηθοποιός Εύα Μέντες είναι επτά μηνών έγκυος στο παιδί του Ράιαν Γκόσλινγκ και δηλώνει πανευτυχής. «Ήταν καιρό τώρα έτοιμη να γίνει μητέρα», λέει κάποιος από τον κύκλο της στο περιοδικό OK!, «και το γεγονός ότι μοιράζεται αυτή την εμπειρία με τον Ράιαν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνη!»
Γνωρίστηκαν ως συμπρωταγωνιστές στην ταινία The Place Beyond the Pines το 2011, όπου υποδύονταν τους γονείς, και η σχέση τους είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο χρόνο, καθώς ήταν και δεν ήταν μαζί. Η εγκυμοσύνη της Εύα όμως δίνει νέα προοπτική στη σχέση τους. «Ο Ράιαν μεγάλωσε χωρίς πατέρα, και πάντα έλεγε πως όταν αποκτήσει παιδιά θα είναι κοντά τους με κάθε κόστος», αποκάλυψε στο περιοδικό ανώνυμη πηγή.
Η υπόσχεση αυτή όμως φαίνεται να μην είναι αρκετή για την -κουβανέζικης καταγωγής- Εύα, που είναι αποφασισμένη να επισημοποιήσει τη σχέση πριν γεννηθεί το μωρό τους. «Ο Ράιαν δεν πιστεύει πως πρέπει να παντρευτούν απλώς επειδή περιμένουν μωρό, αλλά η Εύα πιστεύει πως είναι σημαντικό να ενώσουν πλήρως τις ζωές τους», δηλώνει άλλη πηγή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας