Ζήτησε μεγέθυνση πέους και του έστειλαν μεγεθυντικό φακό
Ένας άνδρας από τη Μαλαισία «παρήγγειλε» μεγέθυνση πέους μέσω Διαδικτύου. Έμεινε έκπληκτος, όμως, όταν το ταχυδρομείο του παρέδωσε τη συσκευή: επρόκειτο έναν μεγεθυντικό φακό. Σαν να μην έφτανε αυτό, μαζί με τον μεγεθυντικό φακό υπήρχαν και οδηγίες χρήσης, προκειμένου να μην αυτοτραυματιστεί ο άνδρας.
Ένας άνδρας από τη Μαλαισία «παρήγγειλε» μεγέθυνση πέους μέσω Διαδικτύου. Έμεινε έκπληκτος, όμως, όταν το ταχυδρομείο του παρέδωσε τη συσκευή: επρόκειτο έναν μεγεθυντικό φακό.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μαζί με τον μεγεθυντικό φακό υπήρχαν και οδηγίες χρήσης, προκειμένου να μην αυτοτραυματιστεί ο άνδρας.
Το σημείωμα που συνόδευε τον μεγεθυντικό φακό έγραφε: «Μην χρησιμοποιείτε κάτω από το φως του ήλιου».
Ο άνδρας πλήρωσε 122 ευρώ για ένα αντικείμενο αξίας 6 ευρώ, είπε ο υπεύθυνος του Ινστιτούτου Καταναλωτών της Μαλαισίας στην εφημερίδα The Star.
Ο Μαλαισιανός δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της εταιρείας από την οποία εξαπατήθηκε και δικηγόροι εκτιμούν ότι είναι μάλλον απίθανο να πάρει πίσω τα χρήματά του.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.