Χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ περιμέναν στη πλατεία Cibeles τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα ατελείωτο πάρτι που είχαν στήσει προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του 10ου Ευρωπαϊκού τίτλου της «βασίλισσας». Η αποστολή των Μαδριλένων επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Λισαβόνα κι αμέσως επιβιβάστηκε σε ανοιχτό πούλμαν (με την επιγραφή «Campeones» και «Gracias Madridistas») που την οδήγησε στην κεντρική πλατεία όπου περίμενε το ακούραστο πλήθος. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο...
Χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ περιμέναν στη πλατεία Cibeles τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα ατελείωτο πάρτι που είχαν στήσει προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του 10ου Ευρωπαϊκού τίτλου της «βασίλισσας».
Η αποστολή των Μαδριλένων επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Λισαβόνα κι αμέσως επιβιβάστηκε σε ανοιχτό πούλμαν (με την επιγραφή «Campeones» και «Gracias Madridistas») που την οδήγησε στην κεντρική πλατεία όπου περίμενε το ακούραστο πλήθος.
Το πάρτι θα έχει και συνέχεια, καθώς το βράδυ θα ανοίξει τις πόρτες του το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για μία φιέστα για την κατάκτηση του δέκατου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.