Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Προβλήματα στον Ατρόμητο με Ναπολεόνι, Πίτου και Ταυλαρίδη

Προβλήματα στον Ατρόμητο με Ναπολεόνι, Πίτου και Ταυλαρίδη

Με τρία αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Ναπολεόνι έχει αιμάτωμα στην πλάτη από χτύπημα αντιπάλου, ο Πίτου έχει χτύπημα στο γόνατο (αύριο θα υποβληθεί σε εξέταση), ενώ ο Ταυλαρίδης έχει βαθύ σχίσιμο στο μέτωπο (χθες του συρραφή έξι ραμμάτων).

Με τρία αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Ναπολεόνι έχει αιμάτωμα στην πλάτη από χτύπημα αντιπάλου, ο Πίτου έχει χτύπημα στο γόνατο (αύριο θα υποβληθεί σε εξέταση), ενώ ο Ταυλαρίδης έχει βαθύ σχίσιμο στο μέτωπο (χθες του συρραφή έξι ραμμάτων).

Όσον αφορά τον Φυτανίδη ήταν σήμερα απύρετος, έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο