Βλέπει… Ευρώπη η Βερόνα, νίκες για Λάτσιο και Τορίνο
Καλπάζει η Βερόνα, που νίκησε 4-0 την Κατάνια και "εκτοξεύθηκε" στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Το όνειρο της Ευρώπης μένει ζωντανό για την "Hellas", με τον Βαγγέλη Μόρα βασικό σε όλο το διάστημα του αγώνα και τον Λούκα Τόνι δεινό εκτελεστή.
Στους υπόλοιπους αγώνες της μέρας εύκολο απόγευμα πέρασε η Λάτσιο στο Λιβόρνο που επικράτησε με 2-0 και έπιασε τη Βερόνα στην 6η θέση, με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Τορίνο την Ουντινέζε. Η Πάρμα στραβοπάτησε στο γήπεδο της Κάλιαρι, αφού ηττήθηκε με 1-0, ενώ η Σαμπτόρια κέρδισε 2-1 την Κιέβο. Τέλος, Αταλάντα και Τζένοα έμειναν στο 1-1.
Καλπάζει η Βερόνα, που νίκησε 4-0 την Κατάνια και «εκτοξεύθηκε» στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Το όνειρο της Ευρώπης μένει ζωντανό για την «Hellas», με τον Βαγγέλη Μόρα βασικό σε όλο το διάστημα του αγώνα και τον Λούκα Τόνι δεινό εκτελεστή.
Ενα μήνα πριν κλείσει τα 37, ο βετεράνος στράικερ σκόραρε δύο φορές (8΄,28΄) και είναι (μαζί με τον Ιμόμπιλε της Τορίνο) πρώτος σκόρερ του Campionato με 20 γκολ, σχεδόν όσα δηλαδή είχε πετύχει συνολικά (22) τα προηγούμενα πέντε χρόνια!
Οσο για την ουραγό Κατάνια του Σεμπάστιαν Λέτο, μετά και τη σημερινή ήττα οι ελπίδες παραμονής είναι απλώς μαθηματικές.
Στους υπόλοιπους αγώνες της μέρας εύκολο απόγευμα πέρασε η Λάτσιο στο Λιβόρνο που επικράτησε με 2-0 και έπιασε τη Βερόνα στην 6η θέση, με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Τορίνο την Ουντινέζε.
Η Πάρμα στραβοπάτησε στο γήπεδο της Κάλιαρι, αφού ηττήθηκε με 1-0, ενώ η Σαμπτόρια κέρδισε 2-1 την Κιέβο.
Τέλος, Αταλάντα και Τζένοα έμειναν στο 1-1.
Τρεις αγωνιστικές μένουν για το τέλος της Serie A. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ για την 35η ημέρα: