Πούτιν σε νέα μεγαλεία με αφορμή την υπόθεση της Κριμαίας
Αναμνηστικά νομίσματα με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της Κριμαίας κατασκεύασε ρωσικό εργοστάσιο για να σφραγίσει το γεγονός. Από τη μία πλευρά του νομίσματος, το ανάγλυφο της Χερσονήσου και από την άλλη ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν.
Αναμνηστικά νομίσματα με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της Κριμαίας κατασκεύασε ρωσικό εργοστάσιο για να γιορτάσει το γεγονός. Από τη μία πλευρά του νομίσματος, το ανάγλυφο της Χερσονήσου και από την άλλη ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν.
Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου Βλαντιμίρ Βασιούτιν εξήγησε μιλώντυας στην «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» ότι φέρνοντας την Κριμαία «πίσω στην πατρίδα», ο Πούτιν έδειξε την ποιότητα ενός μεγάλου ηγέτη.
Η έκδοση είναι περιορισμένη: 500 ασημένια νομίσματα, για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τιμή. Ο Βασιούτιν έχει σκοπό να τα παρουσιάσει στο Κρεμλίνο, δωρίζοντας ορισμένα από αυτά.
Κατά τραγική ειρωνία, όπως επισημαίνει ο δικτυακός τόπος Snob.ru οι ίδιοι οι Ουκρανοί είχαν κάνει ανάλογη τιμή στον Πούτιν το 2006, όταν είχαν εκδώσει αναμνηστικό νόμισμα για τα 10 χρόνια από την υιοθέτηση του δικούς τους νομίσματος (γρίβνα).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας