Η όμορφη ιστορία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κράτησε ένα ημίχρονο. Στο τέλος, η Χαλ νίκησε 5-3 στο Γουέμπλεϊ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «λεπίδες», ομάδα Γ’ κατηγορίας, προηγήθηκαν 2-1 στο ημίχρονο (19′ Μπάξτερ, 43′ Σκούγκαλ – 42′ Σαγκμπό), όμως η Χαλ μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο και με σκόρερ τους Φράιατ (49′), Χάντλστοουν (54′) και Κουϊν (67′) πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ, στο ίδιο γήπεδο, στις 17 Μαΐου. Στο τέλος του αγώνα, η Χαλ κατάφερε να μειώσει στο 90′ με τον Μέρφι, πριν ο Μέιλερ διαμορφώσει το τελικό 5-3 στο 90+3′.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.