Σε χειρουργική επέμβαση μηνίσκου υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο δις ολυμπιονίκης που αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο τον τελευταίο καιρό λόγω μικροτραυματισμών και της επίπονης προπόνησης, εισήχθη χθες στην «Ευρωκλινική» Θεσσαλονίκης και χειρουργήθηκε, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει φυσικοθεραπεία και ειδικές ασκήσεις αποκατάστασης, στη συνέχεια θα ξεκινήσει χαλαρές προπονήσεις, ώστε σε περίπου δύο μήνες να είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του σε αγώνες.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.