Στα δώδεκα έφτασαν τα ύποπτα παιχνίδια τη φετινή σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα τρία νέα παιχνίδια που αναφέρθηκαν ως «ύποπτα» από την UEFA.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αυτά είναι τα Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0 (29η αγωνιστική, 15/3/14) και Καλλονή-ΟΦΗ 1-0 (30η αγωνιστική, 23/3/14) για τη Super League και το Πιερικός-Δόξα Δράμας 2-1 (24η αγωνιστική, 17/3/14) για τη Football League.
Οι σχετικές εκθέσεις εστάλησαν από την UEFA και βασίζονται στο γεγονός ότι στα παιχνίδια αυτά παρουσιάστηκε αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα. Οι φάκελοι ήδη έχουν διαβιβαστεί από την ΕΠΟ στην Εισαγγελία Αθηνών, που θα αποφασίσει για περαιτέρω διερεύνηση.
Τα υπόλοιπα εννιά ματς τη φετινή σεζόν που έχουν θεωρηθεί ύποπτα είναι:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας