Στο top10 της Ευρωλίγκα Λάσμε και Πέτγουεϊ
Λάσμε, Πέτγουεϊ και Σχορτσιανίτης επιλέχθηκαν στο top 10 της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Λάσμε, Πέτγουεϊ και Σχορτσιανίτης επιλέχθηκαν στο top 10 της 11ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι στο Νο2 με την τάπα του στον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Φενέρ.
Στο Νο10 βρίσκεται ο «ερυθρόλευκος» Πέτγουεϊ που κάρφωσε στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο και ασίστ του Μάντζαρη.
Τέλος, στο Νο8 υπάρχει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο καλάθι της Παρτιζάν, ενώ στην κορυφή απολαμβάνουμε το alley-hoop μεταξύ Αρόγιο και Μενσά-Μπονσού στη νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Μπάγερν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442