Η μάχη Τσέλσι – Ντρογκμπά και η… τυπική ρεβάνς της Ρεάλ απέναντιο στη Ζενίτ
Με την διεξαγωγή δυο επαναληπτικών, συνεχίζεται την Τρίτη η «φάση των 16» στο Champions League. Η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Γαλατασαράϊ και είναι το φαβορί μετά το 1-1 που απέσπασε στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει ακόμη έναν περίπατο στο Μπερναμπέου απέναντι στη Σάλκε, την οποία συνέτριψε με 6-1 στη Γερμανία. Την Τετάρτη διεξάγονται τα ματς της Ντόρμουντ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (4-2 το πρώτο ματς) και φυσικά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός (0-2 το πρώτο ματς).
Με την διεξαγωγή δυο επαναληπτικών, συνεχίζεται την Τρίτη η «φάση των 16» στο Champions League. Η Τσέλσι θα υποδεχθεί την Γαλατασαράϊ και είναι το φαβορί μετά το 1-1 που απέσπασε στην Κωνσταντινούπολη.
Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει ακόμη έναν περίπατο στο Μπερναμπέου απέναντι στη Σάλκε, την οποία συνέτριψε με 6-1 στη Γερμανία.
Την Τετάρτη διεξάγονται τα ματς της Ντόρμουντ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (4-2 το πρώτο ματς) και φυσικά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός (0-2 το πρώτο ματς).
Ο Ολυμπιακός έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αρκεί να διατηρήσει τα κεκτημένα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Βέβαια, η αποστολή των πρωταθλητών στο «Ολντ Τράφορντ» δεν είναι εύκολη, αφού οι «μπέμπηδες» δεν έχουν κάποιον άλλον στόχο μέσα στην χρονιά και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πρόκριση. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.