Εξαντλούνται τα εισιτήρια της συναυλίας για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Badminton για την στήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς, με την συμμετοχή 30 καλλιτεχνών.
Τόσο η σύνθεση της παράστασης, που δεν έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά χρονικά, όσο και ο σκοπός της (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Ληξουρίου) έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή ζήτηση από τους Αθηναίους, αλλά και από εταιρείες του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των άμεσων αναγκών, που παραμένουν μεγάλες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442