Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκινά η αγωνιστική σεζόν για τον R. Kubica, ο οποίος ντύθηκε στα χρώματα της M-Sport, με την οποία και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.
Ο R. Kubica έχει προσθέσει ήδη στο ενεργητικό του την πρώτη νίκη στο τιμόνι του Ford Fiesta σε αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, «αναγκάζοντας» τον επικεφαλής της M-Sport, Μ. Wilson, να δηλώσει εκστασιασμένος με την αφοσίωση δείχνει ο Πολωνός.
«Αυτό που πραγματικά με έχει σοκάρει είναι η αφοσίωση με τη οποία δουλεύει. Για παράδειγμα, χρειάστηκε να μείνει μέχρι τις 11 το βράδυ μαζί με τους μηχανικούς ώστε να ρυθμίσουν το χειρόφρενο και τον επιλογέα των ταχυτήτων», δήλωσε ο M. Wilson, υπενθυμίζοντας ότι ο Πολωνός ήταν ο μόνος οδηγός της κατηγορίας WRC-2 που κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των κορυφαίων συνδυασμών της κατηγορίας WRC.
Πέρα από τoν R. Kubica, με την M-Sport θα αγωνιστούν οι M. Hirvonen, Ε. Evans και D. Barritt.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.