Μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα με κινεζικά προϊόντα στη δυτική Θεσσαλονίκη
Στις φλόγες παραδόθηκε αργά το απόγευμα αποθήκη των κινέζικων προϊόντων στην οδό Γιαννιτσών 75, στη δυτική Θεσσαλονίκη.Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου για αυτό και η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και απέκλεισε την πρόσβαση στην περιοχή.
Στις φλόγες παραδόθηκε λίγο, μετά τις15:30 το μεσημέρι, αποθήκη των κινέζικων προϊόντωνστην οδό Γιαννιτσών 75, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου για αυτό και η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και απέκλεισε την πρόσβαση στην περιοχή.
Το έργο της ισχυρής πυροσβεστικής δύναμης που έσπευσε επί τόπου είναι ιδιαίτερα δύσκολό, επειδή στην αποθήκη υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, όπως καλλυντικά, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα, οικιακά είδη κ.λπ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.