Το τρενάκι του Πηλίου θα συνεχίσει τις εκδρομές και το φετινό χειμώνα
Το τρενάκι του Πηλίου θα συνεχίσει να διατίθεται για οργανωμένες ομάδες εκδρομέων και κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα, μετά την αύξηση που παρατηρήθηκε στην επιβατική κίνηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Το τρενάκι του Πηλίου θα συνεχίσει να διατίθεται για οργανωμένες ομάδες εκδρομέων και κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα, μετά την αύξηση που παρατηρήθηκε στην επιβατική κίνηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το διάστημα από το Μάρτιο 2013 έως και τον Αύγουστο 2013, παρατηρήθηκε αύξηση περίπου 28%, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του προηγουμένου έτους και στον αριθμό των επιβατών και στις εισπράξεις στο τρένο του Πηλίου.
Ταυτόχρονα αυξήθηκε έναντι του προηγούμενου έτους, ο μέσος όρος επιβατών ανά δρομολόγιο κατά 19% και οι ενοικιάσεις του τρένου από οργανωμένες ομάδες επισκεπτών κατά 42%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00
- ΠΑΣΟΚ: Η κακοκαιρία δεν είναι «έκπληξη», έκπληξη είναι που η πρόληψη μένει πίσω
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός σε λιγότερο από μία ώρα
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442