Kινέζοι κατακτούν το Παρίσι με κέρματα του 1 ευρώ και κινούν υποψίες
Tις υποψίες ενός παριζιάνου ξενοδόχου κίνησαν δύο κινέζοι, οι οποίοι αποφάσισαν να πληρώσουν το λογαριασμό με κέρματα του 1 ευρώ. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά και υπεύθυνος της κεντρικής τράπεζας για να διαπιστωθεί ότι όλα ήταν νόμιμα. Μάλιστα, οι κινέζοι είχαν και εξήγηση για τα τόσα κέρματα...
Tις υποψίες ενός παριζιάνου ξενοδόχου κίνησαν δύο κινέζοι, οι οποίοι αποφάσισαν να πληρώσουν το λογαριασμό του ξενοδοχείου με κέρματα του 1 ευρώ.
Οι κινέζοι πλήρωσαν το ποσό των 70 ευρώ με κέρματα για την πρώτη νύχτα σε ξενοδοχείο του Μπανιολέ, στο ανατολικό Παρίσι.
Ο ιδιοκτήτης δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν το σκηνικό επαναλήφθηκε και για την επόμενη διανυκτέρευση, τότε αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, καθώς φοβήθηκε ότι τα κέρματα ήταν κάλπικα.
Όπως έγραψε η εφημερίδα Parisien, τα κέρματα εξέτασε και υπάλληλος της κεντρικής τράπεζας, για να διαπιστωθεί ότι όλα αυθεντικά.
Μάλιστα, οι κινέζοι είχαν και εξήγηση για τα τόσα κέρματα. Δήλωσαν ότι είχαν γνωριμίες σε κέντρο αποσυναρμολόγησης ευρωπαϊκών ΙΧ στην πατρίδα τους.
Τα χιλιάδες οχήματα που στέλνονται από την Ευρώπη στην Κίνα για αποσυναρμολόγηση, ελέγχονται προσεκτικά πριν μπουν στην τελική διαδικασία.
Φαίνεται λοιπόν ότι ένα από τα συχνότερα ευρήματα των εργατών είναι κέρματα του 1 ευρώ. Αυτά που «χώνονται» μεταξύ των καθισμάτων και όχι μόνο.
Οι κινέζοι τουρίστες εξήγησαν ότι αγόρασαν μαζικά από τον ιδιοκτήτη του κέντρου αποσυναρμολόγησης εκατοντάδες νομίσματα του 1 ευρώ.
Mε αυτά, αποφάσισαν να κατακτήσουν το Παρίσι…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις
- Από εικοσάρηδες μέχρι θαυμαστές με Πι αποχαιρετούν τον θρύλο Bob Weir στη γενέτειρά του το Σαν Φρανσίσκο
- ΟΗΕ: «Παιδιά πεθαίνουν και αυτό θα γίνει χειρότερο» – Προειδοποιήσεις για την Υεμένη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442