Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Vintage θησαυροί σε τιμές-χάρισμα

Vintage θησαυροί σε τιμές-χάρισμα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Vintage Fashion Festival επιστρέφει στο McArthurGlen με vintage θησαυρούς σε προσιτές τιμές.

Λυκίδη Λουκία

Είναι κάτι σαν το ιερό δισκοπότητρο της μόδας. Τα vintage κομμάτια ξεκλειδώνουν την καρδιά κάθε fashionista ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την αίγλη του σπάνιου, του πολύτιμου και του μοναδικού. Έχοντας περάσει από τη Νάπολη, τη Ρώμη, τη Βενετία, το Μιλάνο και τη Φλωρεντία και μετά από την περσινή τεράστια επιτυχία που γνώρισε τοVintage Fashion Festivalεπιστρέφει στοεκπτωτικό χωριόMcArthurGlenαπό τις 11/10 μέχρι τις 3/11.
Σε συνεργασία με τον Angelo Caroli, γνωστό και ως A.N.G.E.L.O, πρωτοπόρο στο styling από την δεκαετία των 70′ και έναν από τους σημαντικότερους vintage ειδικούς στον κόσμο, παρουσιάζει μια συλλογή με περισσότερα από 1500 κομμάτια από τα ’40sμέχρι τα ’90s. Η συλλογή περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά κομμάτια διαχρονικών οίκων μόδας όπως Hermès,Chanel,Yves SaintLaurent, Dior, Gucci, Valentino αλλά και διαχρονικάclutchesDior και Chanel, τσάντεςHermès, ένα σακάκι Valentino από τα 70’s, καθώς και φούστα Givenchy από τα 80’s σε τιμές έκπληξη.
Ταυτόχρονα, στη διάρκεια του festival οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τη μοναδική συλλογήvintageαυτοκινήτων με ελεύθερη είσοδο αλλά και την συλλογή A.N.G.E.L.O με τίτλο «Timeless Style», έναν μοναδικό συνδυασμό από iconic ρούχα και αξεσουάρ, όπως η Bamboo bag του οίκου Gucci και το Yves Saint Laurent σαφάρι jacket, μαζί με φωτογραφίες διεθνών σταρ που τα φόρεσαν.
Vintage Festival στο McArthurGlen από τις 11/10 έως τις 3/11.

woman.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024