Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά θα είναι τελικά ο διατητής στην αυριανή αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, λόγω κωλύματος του Σταύρου Μάνταλου. Αρχικά, τον αγώνα θα σφύριζε ο Σταύρος Μάνταλος, ωστόσο λόγω κωλύματος, αντικαταστάθηκε από τον Ηλία Σπάθα του συνδέσμου Πειραιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Στον αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ–ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την 4η αγωνιστική της Super League αντικαθίσταται λόγω κωλύματος ο διαιτητής Μάνταλος Σταύρος (ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ) από τον Σπάθα Ηλία (ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ)»
LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Κι άλλο «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από αυτά των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ και Μπέρνλι καθώς η Έβερτον νίκησε μέσα στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα με 1-0!
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.