Το ημερολόγιο «Γεύσεις απ’ τη Λέσβο», είναι ένα ημερολόγιο τοίχου-κουζίνας, 22 σελίδων, 6 εποχών -18 μηνών και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2013 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2015. Follow @ingrBook !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Σελίδες: 22 Το ημερολόγιο «Γεύσεις απ’ τη Λέσβο», είναι ένα ημερολόγιο τοίχου-κουζίνας, 6 εποχών -18 μηνών και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2013 και […]
Το ημερολόγιο «Γεύσεις απ’ τη Λέσβο», είναι ένα ημερολόγιο τοίχου-κουζίνας, 22 σελίδων, 6 εποχών -18 μηνών και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2013 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2015.
Το ημερολόγιο «Γεύσεις απ’ τη Λέσβο», είναι ένα ημερολόγιο τοίχου-κουζίνας, 6 εποχών -18 μηνών και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2013 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2015.
Είναι τυπωμένο σε 4 γλώσσες -Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά- και περιέχει 18 παραδοσιακές συνταγές της Λέσβου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.