Πολύωρος εγκλωβισμός αλλοδαπών μικροπωλητών σε κτίριο στα Ιωάννινα
Εγκλωβισμένοι από το πρωί της Πέμπτης μέσα σε ένα από τα δημόσια κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στα Ιωάννινα και εκκενώθηκαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ τρεις Σενεγαλέζοι μικροπωλητές, οι οποίοι είχαν βρει κατάλυμα στο χώρο.
Εγκλωβισμένοι από το πρωί της Πέμπτης μέσα σε ένα από τα δημόσια κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στα Ιωάννινα και εκκενώθηκαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ τρεις Σενεγαλέζοι μικροπωλητές, οι οποίοι είχαν βρει κατάλυμα στο χώρο.
Οι τρεις αλλοδαποί, στην προσπάθειά τους να μην συλληφθούν, κρύφτηκαν μέσα στο κτίριο, όμως μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, ακολούθησε κλείσιμο των εισόδων και των παραθύρων με λαμαρίνες.
Αργά το βράδυ, οι εγλωβισμένοι αλλοδαποί ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι βρίσκονται μέσα στο κτίριο και άρχισαν να κτυπούν τις λαμαρίνες και η Αστυνομία προχώρησε στον απεγκλωβισμό και την σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
- Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε αίτηση
- Super League: Το μεσημέρι οι κληρώσεις για play-off και play-out
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Ι’)
- Επιχείρηση διάσωσης 38 προσφύγων νότια της Ιεράπετρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/agustin-fernandez-6U97YfljDK4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442