Νεκρός εικονολήπτης του βρετανικού Sky News στην Αίγυπτο
Νεκρός από πυρά εν μέσω των σκηνών χάους που εκτυλίχθηκαν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα έπεσε ο εικονολήπτης του βρετανικού τηλεοπτικού ειδησεογραφικού δικτύου Sky News Μικ Ντιν, ηλικίας 61, ετών και πατέρας δύο παιδιών, βάσει ανακοίνωσης που εκδόθηκε από τον όμιλο BSkyB.
Νεκρός από πυρά εν μέσω των σκηνών χάους που εκτυλίχθηκαν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα έπεσε ο εικονολήπτης του βρετανικού τηλεοπτικού ειδησεογραφικού δικτύου Sky News Μικ Ντιν, ηλικίας 61 ετών, και πατέρας δύο παιδιών, βάσει ανακοίνωσης που εκδόθηκε από τον όμιλο BSkyB.
Ο Μικ Ντιν εργαζόταν για το δίκτυο Sky News επί 15 χρόνια, με έδρα αρχικά την Ουάσινγκτον και στη συνέχεια την Ιερουσαλήμ.
«Η απώλεια ενός τόσο αγαπημένου συναδέλφου προκαλεί λύπη σε όλο το Sky News. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται με τη σύζυγο και την οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Sky News, Τζον Ράιλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442