Η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης και στην Under 21
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Ελπίδων (Κάτω των 21 ετών) αναδείχθηκε η Ισπανία. Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην Ιερουσαλήμ, οι νεαροί "Ρόχας" του Ζουλέν Λοπετέγκι νίκησαν 4-2 την Ιταλία κατακτώντας για 4η φορά το τρόπαιο, ενώ οι "Ατζούρι" είναι οι πολυνίκεις του θεσμού με πέντε κύπελλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Τιάγκο Αλκαντάρα της Μπαρτσελόνα με χατ τρικ (6',31',38'πεν.), ενώ το άλλο ισπανικό γκολ σημείωσε ο Ισκο της Μάλαγα στο 66΄ με πέναλτι. Οι Ιμόμπιλε (10') και Μπορίνι (80') πέτυχαν τα γκολ των Ιταλών.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Ελπίδων (Κάτω των 21 ετών) αναδείχθηκε η Ισπανία. Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην Ιερουσαλήμ, οι νεαροί «Ρόχας» του Ζουλέν Λοπετέγκι νίκησαν 4-2 την Ιταλία κατακτώντας για 4η φορά το τρόπαιο, ενώ οι «Ατζούρι» είναι οι πολυνίκεις του θεσμού με πέντε κύπελλα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Τιάγκο Αλκαντάρα της Μπαρτσελόνα με χατ τρικ (6′,31′,38’πεν.), ενώ το άλλο ισπανικό γκολ σημείωσε ο Ισκο της Μάλαγα στο 66΄ με πέναλτι. Οι Ιμόμπιλε (10′) και Μπορίνι (80′) πέτυχαν τα γκολ των Ιταλών.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Αλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης με 4 γκολ για την Ισπανία, που έκανε επίδειξη δύναμης με τρεις νίκες και 5-0 τέρματα στον όμιλο και 3-0 επί της Νορβηγίας στον ημιτελικό. Με άλλα λόγια, δέχθηκε το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση από τον Ιμόμπιλε στον τελικό!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου
- Ιράν: Μαζί με το αεροπλανοφόρο πλησιάζει η ώρα αποφάσεων για τις ΗΠΑ – Τρεις επιλογές για τον Τραμπ
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Έβρος: Σοβαρά προβλήματα στο Σουφλί μετά τη θραύση αναχώματος – «Νέα δοκιμασία για τους αγρότες»
- Τι διδάσκει το κυνάθλημα dog dancing στον σκύλο;
- Ο Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442