νακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, για την εμπλοκή της ομάδας στη λίστα των ματς που θεωρούνται «ύποπτα» από την UEFA. «Το να διαψεύδουμε τα αυτονόητα είναι εκ του περισσού. Η συμμετοχή της ομάδας μας σε τέτοιες ενέργειες δε συνάδει με την αντίληψη που διέπει την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής. Η Καλλονή και ο Πρόεδρος της προσωπικά έχουν ξεκάθαρη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και αναμένουμε να αποφανθούν για το αυτονόητο» αναφέρει η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA θεωρεί «ύποπτο» το ματς της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Καλλονή, που ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας της Μυτιλήνης.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.