Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χεσούς Νάβας στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανακοίνωσε χθες βράδυ η διοίκηση της Σεβίλλης. Ο 27χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός, το μεγάλο αστέρι της Σεβίλλης, ήταν από την αρχή στα πλάνα του νέου προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ερνέστο Πελεγκρίνι, ο οποίος θεωρούσε ότι η προσθήκη του θα ανεβάσει ταχύτητα στην επίθεση των «πολιτών». Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η ομάδα του Μάντσεστερ θα καταβάλλει 25 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη και ο ίδιος ο Νάβας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου 2.5 εκατ. ευρώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.