
Αρνητικός να στηρίξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ.Αλαβάνος
Αρνητικός να στηρίξει μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Αλ. Αλαβάνος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5. «Με την πολιτική που έχει, όχι. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να περιμένει να ακούσει τις θέσεις ενός κόμματος, σαν να ακούει μετεωρολογικό δελτίο. Από τη μία να έχει θύελλα και από την άλλη καύσωνα» είπε χαρακτηριστικά.
Αρνητικός να στηρίξει μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Αλ. Αλαβάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5.
«Με την πολιτική που έχει, όχι. Δεν πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να περιμένει να ακούσει τις θέσεις ενός κόμματος, σαν να ακούει μετεωρολογικό δελτίο. Από τη μία να έχει θύελλα και από την άλλη καύσωνα» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με το «Σχέδιο Β» σημείωσε: «Η αλλαγή του νομίσματος έχει μεγάλη σημασία για μας, αλλά δεν είναι τα πάντα. Το ουσιαστικό θέμα είναι αν θα μπορεί να έχει μία ουσιαστική νομισματική πολιτική, που σημαίνει δικό της νόμισμα σε αυτή τη φάση, το οποίο μπορεί να βαφτίσει όπως θέλει.
» Μία χώρα σε πολύ βαθιά ύφεση, χρειάζεται ένα νόμισμα μαλακό, το οποίο θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της. Δεύτερον, χρειάζεται μία ποσότητα νομισμάτων, δηλαδή, μία μεγάλη ρευστότητα».
Επίσης, ο κ. Αλαβάνος εκτίμησε ότι θα υπάρξει νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442