Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ στον εφετινό «Γύρο της Ιταλίας» είναι γεγονός. Ο Γάλλος Σιλβέν Ζορζ βρέθηκε «θετικός» σε διεγερτική ουσία, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ήδη, ο ποδηλάτης δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκκίνηση της διαδρομής του Ταρβίζιο. Η παύση ενός αθλητή από τον αγώνα καθορίζεται από τους κανονισμούς της διοργάνωσης, η οποία τον θέτει αυτομάτως εκτός, αν τελεί εν αναμονή απόφασης που τον αφορά από την Ομοσπονδία του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.