Διάστρεμμα ο Αβραάμ, θεραπεία ο Μέγερι
Διάστρεμμα είναι η τελική διάγνωση για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίσθηκε στον φιλικό με τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ προβληματίζεται και για τον Μπάλαζ Μέγερι, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο
Διάστρεμμα είναι η τελική διάγνωση για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίσθηκε στον φιλικό με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βγήκε αμέσως απ τον αγώνα και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, είναι αμφίβολη.
Ο Μίτσελ προβληματίζεται και για τον Μπάλαζ Μέγερι, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ Ιμπαγάσα και Φέισα, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια γυμνάσθηκαν σε ατομικό επίπεδο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442