Οκτώ Ρώσοι αρσιβαρίστες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό για παραβάσεις του κανονισμού ντόπινγκ, ανακοίνωσε η εθνικός οργανισμός καταπολέμησης της μάστιγας του αθλητισμού (RUSADA). Στον Ντένις Σιριάκοφ επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός και στον Μαξίμ Ματβέγιεφ τιμωρία 4 χρόνων, ενώ ποινές δύο ετών ανέμεναν άλλους 4 αθλητές της άρσης βαρών. «Η ρωσική ομοσπονδία άρσης βαρών τιμώρησε τους οκτώ αθλητές γιατί παραβίασαν τον κανονισμό αντιντόπινγκ», ανακοίνωσε η RUSADA, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ρωσία πιέζεται τους τελευταίους μήνες να εντείνει τη μάχη κατά του ντόπινγκ, μετά την κριτική που έχει δεχθεί από διεθνείς παράγοντες οτι η δράση της είναι υποτονική. Πριν λίγα χρόνια, η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος απείλησε να τιμωρήσει τη ρωσική άρση βαρών με αποκλεισμό συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις, μετά τα πολλά θετικά δείγματα αθλητών σε απαγορευμένες ουσίες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ινίγκο Πέρεθ, μίλησε για τα ματς με την ΑΕΚ και σημείωσε ότι η ομάδα του στοχεύει στην πρόκριση που θα γράψει Ιστορία.