Πανικόβλητος ληστής καταπίνει κλεμμένο δαχτυλίδι
Στα πράσα πιάστηκε ληστής την ώρα που έκλεβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από κοσμηματοπωλείο στο Μάντσεστερ και από τον πανικό του το κατάπιε για να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν όλο το σκηνικό, αλλά και η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν αρκετά για να τον ενοχοποιήσουν.
Στα πράσα πιάστηκε ληστής την ώρα που έκλεβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από κοσμηματοπωλείο στο Μάντσεστερ και από τον πανικό του το κατάπιε για να εξαφανίσει τις αποδείξεις που θα τον ενοχοποιούσαν.
Ο Ρόναλντ Πέρλεϊ προσπάθησε να κλέψει το δαχτυλίδι, αλλά με το που πήγε να βγει από το κατάστημα, χτύπησε ο συναγερμός και αμέσως κλείδωσαν οι πόρτες.
Οι υπάλληλοι του κοσμηματοπωλείου που είχαν δει τις ύποπτες κινήσεις του, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.
Ο ληστής την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες του κοσμηματοπωλείου και κυριευμένος από πανικό κατάπιε το δαχτυλίδι που κρατούσε.
Ο Πέρλεϊ στη συνέχεια αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία. Ωστόσο, η αστυνομία εξέτασε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που τον έδειχνε να κλέβει το δαχτυλίδι και στη συνέχεια να το καταπίνει.
Ο 52χρονος ληστής συνελήφθη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε ακτινογραφία που έδειξε ότι το δαχτυλίδι βρισκόταν στο στομάχι του.
Ο άνδρας κατηγορείται για κλοπή και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. Το δαχτυλίδι τελικά αφαιρέθηκε από το στομάχι του 52χρονου και τώρα χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442