Ύψιστη τιμή για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο, καθώς οι Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές του ανέθεσαν το αξίωμα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων που θα γίνουν για πρώτη φορά το 2015, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν! Είναι πρώτη φορά που μέλος της ελληνικής αθλητικής και Ολυμπιακής οικογένειας αναλαμβάνει τόσο υψηλή θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συνιστά μεγάλη πρόκληση για τον κ. Καπράλο, καθώς πρόκειται για αγώνες που γίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία με σκοπό να καθιερωθούν στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή