Κίνδυνο υποβιβασμού, λόγω Σηφάκη, παραδέχονται στον Άρη
«Συναγερμός» έχει χτυπήσει στην ΠΑΕ Άρης, έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης του Μιχάλη Σηφάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την πλευρά του Έλληνα τερματοφύλακα να ζητάει την επιβολή ποινών (αφαίρεση βαθμών) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό που αναμένεται να προβλέπει η απόφαση, είναι η εξόφληση της οφειλής των 988.000 ευρώ (που έχει επιδικαστεί) σε 45 δόσεις (βάσει του μνημονίου που έχει υπογράψει η λίγκα με τον ΠΣΑΠ). Ωστόσο, την Τετάρτη, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αρης, παραδέχτηκε ότι εάν δικαιωθεί ο διεθνής τερματοφύλακας, τότε θα μπορούσαν να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα!
«Συναγερμός» έχει χτυπήσει στην ΠΑΕ Άρης, έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης του Μιχάλη Σηφάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την πλευρά του Έλληνα τερματοφύλακα να ζητάει την επιβολή ποινών (αφαίρεση βαθμών) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό που αναμένεται να προβλέπει η απόφαση, είναι η εξόφληση της οφειλής των 988.000 ευρώ (που έχει επιδικαστεί) σε 45 δόσεις (βάσει του μνημονίου που έχει υπογράψει η λίγκα με τον ΠΣΑΠ).
Μάλιστα, την Τετάρτη, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Αργυριάδης, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν με υποβιβασμό, σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Μιχάλης Σηφάκης!
Συγκεκριμένα, ο κ. Αργυριάδης, τόνισε στο «Αθλητικό Metropolis»: «Ο Άρης κινδυνεύει με υποβιβασμό αν δικαιωθεί ο Σηφάκης. Αν η απόφαση βγει σε 15 μέρες θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον Άρη και θα υποβιβαστεί. Η χθεσινή εκδίκαση ήταν ένα βατερλό για την ομάδα. Δεν υπάρχει συνήθης τακτική για τις αποφάσεις των δικηγόρων. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα βγει η απόφαση».
Οι υποθέσεις που αναβλήθηκαν για επόμενη δικάσιμο ήταν αυτές των Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Πρίττα και η έφεση του Άρη για τον Καπετάνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιονέλ Μέσι: Για δεύτερη σερί χρονιά MVP στο MLS (vid)
- Στο χείλος του πυρηνικού ολέθρου: Οι απόγονοι των Κένεντι και Χρουστσόφ σε μια ιστορική συμμαχία
- Ασταμάτητη πλέον η Κίνα – Το πλεόνασμα ενός τρισ. δολ. μας επηρεάζει όλους
- Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης για την υπόθεση Παντελίδη – Αδικη απόφαση, λέει η Μίνα Αρναούτη
- Νέα ευκαιρία του Ελ Κααμπί, νέα επέμβαση του Αναρμπέκοφ (vid)
- Η βιομηχανία της μόδας γυρίζει την πλάτη στην αληθινή γούνα
- Συνελήφθη 25χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Πώς εντοπίστηκε
- Ο Ελ Κααμπί σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442