Στο κίνημα «Δεν πληρώνω» προσχώρησε η Σακίρα μόλις εμφανίστηκε ο πρώην
Το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ως προμήθειες διεκδικεί από την Σακίρα ο πρώην αγαπημένος της. Η ίδια πάντως δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να του δώσει ούτε σεντ. Για την ιστορία, ο πρώην αγαπημένος της είναι ο γιος του προέδρου της Αργεντινής που έφυγε το 2001 με το ελικόπτερο.
Το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων διεκδικεί από την Σακίρα ο πρώην αγαπημένος της. Ο Αντόνιο δε λα Ρούα, γιος του προέδρου της Αργεντινής που έφυγε το 2001 με το ελικόπτερο, κινείται δικαστικώς διεκδικώντας το παραπάνω ποσό ως προμήθειες για συμβόλαια και εμφανίσεις που είχε κλείσει στην τραγουδίστρια.
Εκπρόσωπος της κολομβιανής σταρ ξεκαθάρισε ότι εκείνη ήταν ήδη διάσημη όταν γνώρισε τον αργεντινό. «Με τον Αντόνιο έζησαν μαζί 10 χρόνια ως ζευγάρι. Δεν ήταν μάνατζερ και δεν του χρωστάει τίποτα» εξήγησε.
Υπενθυμίζεται ότι η Σακίρα παντρεύτηκε το άσο της εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο απέκτησε ήδη και ένα παιδί.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας