O Michael Jordan παντρεύεται και απαιτεί αθλητική πειθαρχεία
Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ΑBACAPRESS.COM Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο διάσημος μπασκεμπολίστας. Λίγο πριν το γάμο του με το μοντέλο Yvette Prieto –ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου –έστειλε τα προσκλητήρια-μανιφέστο. Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, τα γεγραμμένα της πρόσκλησης δεν είναι τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες […]
Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο διάσημος μπασκεμπολίστας. Λίγο πριν το γάμο του με το μοντέλο Yvette Prieto –ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου –έστειλε τα προσκλητήρια-μανιφέστο.
Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, τα γεγραμμένα της πρόσκλησης δεν είναι τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες πληροφορίες υπάρχει μια ακόμη κάρτα με ποιο πιο αυστηρό περιεχόμενο. Κανένας από τους καλεσμένους δεν θα πρέπει να δώσει την παραμικρή περιγραφή του μυστηρίου ούτε σε δημοσιογράφους ούτε σε συγγενείς και φίλους. Στόματα ερμητικά κλειστά! Επίσης, δεν θα επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων και φωτογραφικών μηχανών ώστε να μην διαρρεύσει κανένα στιγμιότυπο.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Jordan. Η πρώτη σύζυγος ήταν η Juanita Vanoy με την οποία πήραν διαζύγιο το 2006. Η πρόταση στην επί πολλά έτη αγαπημένη του Yvette πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2011. Δεν παρέλειψε βέβαια να την ζητήσει να υπογράψουν και προγαμιαίο συμβόλαιο με σκοπό να προστατεύσει την περιουσία του που σήμερα ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια δολάρια. Έπαθε και έμαθε από το πρώτο του διαζύγιο να φυλάγεται!
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας