Η συγκυβέρνηση ψάχνει δικαιολογίες για το χαράτσι, λέει το ΚΚΕ
Είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να παλέψει για την κατάργηση όλων των άδικων φόρων, τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή τη συζήτηση για το χαράτσι στα ακίνητα. «Η συγκυβέρνηση αναζητά δικαιολογίες και τρόπους για να συνεχίσει την επιβολή του εξοντωτικού χαρατσιού, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι αυτό, όπως και τα άλλα βάρβαρα μέτρα, δεν είναι προσωρινό» επισημαίνεται σε σχόλιο του κόμματος.
Είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να παλέψει για την κατάργηση όλων των άδικων φόρων, τονίζει το ΚΚΕ με αφορμή τη συζήτηση για το χαράτσι στα ακίνητα.
«Η συγκυβέρνηση αναζητά δικαιολογίες και τρόπους για να συνεχίσει την επιβολή του εξοντωτικού χαρατσιού, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι αυτό, όπως και τα άλλα βάρβαρα μέτρα, δεν είναι προσωρινό» επισημαίνεται σε σχόλιο του κόμματος.
«Είναι επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει πιο αποφασιστικά το λαϊκό ‘όχι’ στις θυσίες για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την παραμονή της χώρας στην ΕΕ» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη σπείρας που ρήμαζαν καταστήματα και λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού
- Google Strikes Deals to Secure Data Center Power
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442